Convocaat 9 oktober 2018

Gelderse Grasparkieten Club

 

Zutphen,27-09-2018

 

 

Aan: Alle leden van de Gelderse Grasparkieten Club

 

Onderwerp:                          CONTACTAVOND

Beste Sportvrienden,
Je wordt uitgenodigd voor het bijwonen van onze maandelijkse contactbijeenkomst, welke wordt gehouden op dinsdag 9 oktober om 20.00 uur, in het clubgebouw van de vogelvereniging

“De Edelzanger”, sportpark de Hazenberg te Brummen. Op deze avond staat de voeding aan onze vogels in het middelpunt van de belangstelling. Dhr. Kees Diepstraten zal ons meenemen in de kennis en kunde t.a.v:

 “Voeding en Gezondheid, een serieuze overweging om zonder gebruik van voedingssupplementen vogels gezond te houden dan wel te krijgen”.

Dhr. Kees  Diepstraten heeft ruime ervaring als dieet kok opgedaan binnen diverse zorginstellingen, ziekenhuizen en verzorging centra. Dit mede doordat hij Voeding en Dieetleer heeft gestudeerd. In samenwerking met Witte Molen wil hij ons graag helpen, om onze vogels gezond te houden dan wel te krijgen. De recensies over zijn betoog bij de Drechtstreek, heb je allemaal al eens kunnen lezen in de column van de vorige voorzitter in Budgie die daar zeer lovend over was. Dus een avond om zeker aanwezig te zijn in Brummen

Graag zien we je op dinsdag 9 oktober in Brummen komen.

PS vergeet u niet de privacy verklaring in te vullen en mee te nemen? Klik hier Privacytoestemmingsverklaring om het document te openen en te printen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur
Henk van Dort

 

Geef een reactie