Convocaat 12 maart 2019

Onderwerp: CONTACTAVOND 12 MAART

Beste Sportvrienden,

Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van onze maandelijkse contactbijeenkomst, welke wordt gehouden op dinsdag 12 maart om 20.00 uurin het clubgebouw van de vogelvereniging “de Edelzanger”, sportpark de Hazenberg te Brummen.

Op deze avond bijten we de spits af, met de eerste confrontatie van de onderlinge competitie van het seizoen 2019. Het is de bedoeling dat u een maximum van vier jonge vogels met ringnummer 2019 meeneemt. Ongeacht kleur en geslacht. 

De keurmeester die deze avond de vogels gaat plaatsen en bespreken is de NGC-DBS keurmeester Jan van Meeteren. Jan keurt volgens de NGC-DBS richtlijnen.

De vogels hoeven niet geconditioneerd te zijn.

Er worden deze avond 2 groepen gemaakt: 

  • 1egroep jonge vogels voor de rui, (baby’s zonder tekenen van enige rui)
  • 2egroep jonge vogels in/of door de rui.

Om erachter te komen hoeveel vogels we kunnen verwachten, willen we dit graag via voor inschrijving te weten komen, zodat de keurmeester(s) er voldoende aandacht aan kan gaan geven!

Voorinschrijving tot zaterdag 9 maart voor 18.00 uur. Via email, app en/of telefoon bij Henk van Dort, e-mailadres: henkvandort@hotmail.com, telefoonnr.: 0575 527 141 of mobiel 06 508 352 65. Je hoeft alleen door te geven hoeveel vogels je meeneemt (max. 4).